Velkommen til Forsinket Fly Kompensation! 

Vi er glade for, at du har fundet vej til vores hjemmeside. Vores mission er at hjælpe dig med at få den kompensation, du har ret til, når dit fly bliver forsinket eller aflyst.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at sidde fast i lufthavnen og vente på et forsinket fly, og hvor meget det kan påvirke dine rejseplaner. Derfor arbejder vi hårdt for at gøre kompensationsprocessen så enkel og hurtig som muligt for dig.

Hos Forsinket Fly Kompensation ønsker at gøre en forskel for vores besøgende. Jeg startede hjemmesiden efter selv at have oplevet en lang flyforsinkelse. Jeg indså, hvor svært det var at finde information og hjælp, og besluttede at skabe en platform, som kan hjælpe folk på rette vej med de nødvendige ressourcer og ekspertise.

Tak fordi du har besøgt Forsinket Fly Kompensation. Jeg håber, at du får den kompensation du er berettiget til. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi er her for dig!

Med venlig hilsen

Teamet bag Forsinket Fly Kompensation

Fly i luften

Initiativer vi støtter

affald-i-naturen.dk bæredygtig-virksomhed.dk co2-neutral.dk vilde-blomster.dk undgå-madspild.dk truede-dyrearter.dk teknologisk-udvikling.dk sortering-af-affald.dk sikker-nethandel.dk plastik-i-havet.dk online-møder.dk miljøvenlige-produkter.dk miljørigtig-kørsel.dk grønne-investeringer.dk co2-udledning.dk co2reduktion.dk drivhusgasser.dk klimaforandringer-i-danmark.dk vandstand.dk drivhuseffekten.dk vedvarende-energikilder.dk fossile-brændstoffer.dk